Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Gepubliceerd op 11 februari 2024 om 18:35

Tijdens mijn jarenlange zoektocht naar zingeving, rust en naar de vraag wat ik hier nu eigenlijk kom doen, heb ik vele opleidingen, cursussen, workshops, webinars enz. gevolgd. Eén van deze opleiders is de Bridgeman Academy, een bewustzijnsorganisatie die zoveel mogelijk mensen wil helpen in hun persoonlijke (spirituele) ontwikkeling.

 

Bridgeman is een community van verschillende spiritueel teachers, zoals Robert Bridgeman, Rianne Manten, Roy Martina en Yvonne Toeset. Zij hebben allemaal hun eigen unieke, energetische werkwijzen ontwikkeld na jarenlange spirituele studie en beoefening. Bij elkaar hebben de teachers van Bridgeman meer dan 150 jaar ervaring in lichtwerk.

Zelf heb ik heel veel van hun opleidingen en cursussen gevolgd. Je leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn jezelf te managen op alle bestaanslagen. Je werkt aan meer zelfvertrouwen, het vinden van je passie en werken aan je persoonlijke ontwikkeling op persoonlijk en/of zakelijk vlak. Hun opleidingen, trainingen en cursussen helpen je bij het vinden van de meest authentieke versie van jezelf en het potentieel te ontwikkelen waarmee je geboren bent. 

Wil jij jezelf ook graag ontwikkelen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau? Een zo authentiek mogelijk leven leiden? Een leven dat écht bij je past?

De kennis en kunde van de Bridgeman teachers is gebundeld in diverse online trainingen. Al deze trainingen vind je nu in een handige online app! Wanneer je member wordt, vind je daar:

- ❤️Online trainingen van de teachers die je de tools geven om je leven te transformeren

- 📒E-books met daarin waardevolle inspiratie en kennis

- 💪Online challenges die je uitdagen dieper in je eigen systeem te zakken

- 🙏Meditaties, podcasts en video’s

- 💫Inspirerende interviews, tafelgesprekken en nog veel meer.

Je bent al member vanaf 6,25 euro per maand – dat is 75,- euro op jaarbasis. De trainingen en andere materialen die zijn opgenomen in de app hebben een totaalwaarde van meer dan 5000,- euro en er wordt maandelijks exclusieve, nieuwe content toegevoegd.

 

 

Wil je het eerst een week proberen? Geen probleem! Wanneer je een jaarabonnement afsluit heb je eerst zeven dagen toegang om te kijken of het bij je past. Besluit je dat je het toch niet wil? Dan heb je een week de tijd om je membership te annuleren.

 

Nieuwgierig naar de app? Klik hieronder om te zien of de Bridgeman Academy App bij jou past.

Zelf gebruik ik de app regelmatig. Naast het aanbod uit het membership staan ook al mijn aangekochte opleidingen en cursussen overzichtelijk in deze app. Ideaal!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.